Nog een centrale verdediger voor Liverpool

Redactie
Nog een centrale verdediger voor Liverpool
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Refaelov - Khedira - Khedira - Henry - Van Der Westerlaken - Tissoudali - Tissoudali - Van Aanholt

Nog een centrale verdediger voor Liverpool

Ozan Kabak, een 20-jarige Turkse international, gaat op uitleenbasis voor Liverpool spelen. De centrale verdediger wordt voor de rest van het seizoen uitgeleend door Schalke 04.

Na Ben Davies is Kabak al de tweede nieuwe centrale verdediger van vandaag voor Liverpool.

Transfernieuws en Transfergeruchten 01/02

Antwerp zou willen meewerken aan een oplossing voor Junior Pius, ook STVV is geïnteresseerd

Het is de laatste dag van de wintermercato en dus proberen diverse ploegen nog oplossingen te zoeken voor overbodige pionnen. Voor Junior Pius is die nu gevonden. (Lees meer)


OFFICIEEL: Weeral op het nippertje: Antwerp heeft verdedigende versterking beet
Foto: © photonews

Maxime Le Marchand is de nieuwe verdediger van Antwerp

't Is een echte Luciano D'Onofrio-transfer geworden: op het nippertje heeft Antwerp een akkoord gevonden met Maxime Le Marchand, die voor zes maanden overkomt van Fulham. (Lees meer)


OFFICIEEL: Ajax haalt Idrissi terug naar Nederland

Ajax heeft de huur van Oussama Idrissi maandagavond afgerond. De Nederlandse Marokkaan komt voor een half seizoen over van Sevilla. Ajax maakt geen gewag van een aankoopoptie. (Lees meer)


Ex-speler Zulte Waregem gaat team Jess Thorup versterken

Lukas Lerager (27), ex-speler van Zutle Waeregem, verlaat Genoa en gaat aan de slag bij Kopenhagen.

Het gaat om een uitleenbeurt met aankoopoptie.


OFFICIEEL: Benavente verlaat Antwerp alweer na een half seizoen

Zoals verwacht verlaat Cristian Benavente Antwerp alweer na een half seizoen. De Peruviaan trekt naar Charleroi, de club waar hij in het verleden van zich deed spreken. (Lees meer)


OFFICIEEL: Transfer Dimata naar Spanje is helemaal rond: ook met aankoopoptie: "Hij heeft nood aan wedstrijdritme"
Foto: © photonews

Nany Dimata en Anderlecht zijn eruit met Espanyol Barcelona

Nany Dimata heeft zijn transfer beet. De 23-jarige spits wou absoluut meer speelminuten en gaat die zoeken in de Spaanse tweede klasse. Espanyol en Anderlecht zijn eruit geraakt over een huurdeal met aankoopoptie. (Lees meer)


KV Kortrijk huurt Gaëtan Hendrickx van Charleroi

KV Kortrijk heeft nog versterking kunnen binnenhalen voor nieuwe coach Luka Elsner. Van Charleroi wordt middenvelder Gaëtan Hendrickx gehuurd. (Lees meer)


Liverpool heeft centrale verdediger te pakken

De 25-jarige Ben Davies maakt de overgang van Preston North End naar Liverpool, waar hij de acute nood aan centrale verdedigers moet tegemoetkomen.


Antwerp richt pijlen op Franse verdediger van Fulham

Nu de overgang van Aleksandar Vukotic op een sisser is uitgedraaid, moet Antwerp snel schakelen. Mogelijk is Maxime Le Marchand van Fulham binnenkort speler van de Great Old. (Lees meer)


Besiktas vindt spits bij Everton, OHL-fans mogen opgelucht ademhalen

De fans van OHL mogen opgelucht ademhalen. De Turkse traditieclub Besiktas hengelde naar de diensten van Thomas Henry. De Turken kregen een 'njet' van OHL en vonden ondertussen een andere oplossing. (Lees meer)


Antwerp grijpt nu ook naast toptarget voor defensie... Wat volgt er nog op de Bosuil?
Foto: © photonews

Antwerp en Waasland-Beveren vinden geen akkoord over Aleksandar Vukotic

Na Fashion Sakala grijpt Antwerp nu ook naast Aleksandar Vukotic. Dat was nochtans het toptarget om de defensie te komen versterken, maar de clubs vonden geen akkoord. (Lees meer)


OFFICIEEL: Jonathan Hendrickx verlaat Lommel en gaat (ex-)ploegmaat achterna

Vorig seizoen werd de rechtsachter en vaste strafschopnemer topschutter bij Lommel, maar dit seizoen verdween Jonathan Hendrickx helemaal op het achterplan bij groen-wit. (Lees meer)


KRC Genk ziet Yunus Bahadir vertrekken naar Charleroi

Met Yunus Bahadir (18) verliest KRC Genk weer een van zijn talentvolle jongeren. De jeugdinternational verhuist per direct naar Sporting Charleroi, waar hij een contract tot medio 2022 ondertekende, met optie op twee bijkomstige seizoenen. (Lees meer)


Michael Verrips (ex- KV Mechelen) trekt opnieuw naar de Eredivisie

Michael Verrips (ex- KV Mechelen) stond eerder deze week nog op het verlanglijstje van KAS Eupen, maar de doelman verlaat de Premier League en kiest voor een nieuw avontuur in zijn thuisland. Hij wordt zes maanden verhuurd aan FC Emmen. (Lees meer)


Fashion Sakala heeft de aanbieding van Antwerp naast zich neergelegd

Antwerp slaat de bal mis voor Junior Sakala. Die besliste het aanbod van Antwerp naast zich neer te leggen. De Zambiaanse aanvaller zal dus niet naar de Bosuil afzakken. (Lees meer)


OFFICIEEL: Louis Verstraete keert terug naar Waasland-Beveren

Louis Verstraete is zoals verwacht de nieuwe middenvelder van Waasland-Beveren. De deal is nu ook door beide clubs officieel gemaakt. (Lees meer)


Elias Sierra trekt van Genk naar het Nederlandse Heracles

Genk ziet op de laatste transferdag nog één van zijn jeugdtalenten vertrekken. De 19-jarige Elias Sierra trekt naar het Nederlandse Heracles. Hij tekende er een contract voor 3,5 jaar. (Lees meer)


22-jarige Belg moet terug naar PSV: huurdeal stopgezet

ADO Den Haag en Dante Rigo gaan uit elkaar. De 22-jarige middenvelder keert per direct terug naar PSV, die club die de Belg het afgelopen half jaar uitleende. De huurovereenkomst is vroegtijdig beëindigd.

Zodoende blijft het voor Rigo bij elf Eredivisiewedstrijden en één bekeroptreden voor ADO Den Haag. De middenvelder speelde voor zijn verblijf in het Cars Jeans Stadion - eveneens op huurbasis - voor Sparta Rotterdam


Nederlands toptalent op uitleenbasis naar Parma

Joshua Zirkzee, Nederlands toptalent van Bayern München, wordt voor de rest van het seizoen uitgeleend aan Parma. 

De Italianen bedongen een aankoopoptie van 15 miljoen euro.


OFFICIEEL: Westerlo haalt defensieve versterking aan boord

Westerlo staat voorlopig op een tweede plaats in 1B, met een straatlengte achterstand op leider Union. Toch willen de ambitieuze kemphanen na dit seizoen de sprong naar 1A wagen. Het team van Bob Peeters legde op de slotdag van de mercato nog een jonge verdediger vast. (Lees meer)


OFFICIEEL: RWDM plukt jonge Belg weg bij Tottenham

Jonathan De Bie, een 20-jarige Belgische doelman, verlaat Tottenham per direct. Hij trekt definitief naar RWDM.

De bijna twee meter lange keeper speelde in de jeugd voor Tubeke, Anderlecht en KV Mechelen.


OFFICIEEL: Khedira gaat terug in eigen land aan de slag

De ervaren Duitse middenvelder verlaat Juventus, waar hij compleet op het achterplan geraakte. Khedira ondertekende een contract van zes maanden bij het Hertha Berlijn van Dodi Lukebakio.


Simon Deli vertrekt naar Slavia Praag

Zoals reeds aangekondigd heeft Club Brugge de uitleenbeurt van Simon Deli aan Slavia Praag geofficialiseerd. De verdediger wordt zes maanden verhuurd. De 29-jarige Deli kon bij Club dit seizoen niet meer rekenen op een basisplaats. (Lees meer)


'Gent wil Genk aftroeven voor sterkhouder Antwerp'
Foto: © photonews

'Gent wil Genk aftroeven voor sterkhouder Antwerp'

Het zouden nog wel eens spannende uren kunnen worden op de transfermarkt. Mogelijk komt er nog een last-minutedeal aan. (Lees meer)


Nieuwe gegadigde doemt op voor spits van Buffalo's en wil lastminute slag slaan, Gent reageert

Het is 1 februari 2021 en dus sluit de wintermercato maandag. En dat zou wel eens tot enkele grote last-minutedeals kunnen leiden, waarbij de miljoenen in het rond kunnen vliegen. Ook in de Ghelamco Arena. (Lees meer)


OFFICIEEL: Anderlecht laat transfer van zeven miljoen na anderhalf jaar gaan: "Hij drong er zelf op aan"

Het hing al even in de lucht, maar nu is het ook officieel. Een topspeler vertrekt voorlopig bij RSC Anderlecht. (Lees meer)


Heerenveen dumpt speler die nooit speelde

SC Heerenveen heeft Andreas Skovgaard gedumpt. Die speelde nooit of te nimmer een wedstrijd voor de Friezen.


Plottwist teniet gedaan? AA Gent kondigt nieuwkomer aan, bevestiging gegeven

AA Gent heeft goed nieuws te melden deze namiddag. En dus is het afwachten wie er naar de Ghelamco Arena zal komen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Lucas Ribeiro Costa naar RWDM

Lucas Ribeiro Costa gaat tekenen bij RWDM. Dat nieuws is ook bij ons ondertussen zo goed als zeker bekend.


Schalke heeft Shkodran Mustafi bijna beet

Schalke 04 heeft Shkodran Mustafi bijna beet. Het biedt Liverpool ook meteen de mogelijkheid om in Gelsenkirchen te komen shoppen voor Kabak.


Antwerp wil Fashion Sakala bij KV Oostende weghalen

Antwerp gaat nog serieuze veranderingen ondergaan op de laatste transferdag. De club wil er ook nog een snelle aanvaller bij en is automatisch uitgekomen bij de smaakmaker van KV Oostende. (Lees meer)


'Josh King aan Burnley gelinkt'

Josh King wordt door diverse Engelse kranten aan Burnley gelinkt. Ruilt hij Bournemouth in voor een ander Engels avontuur?


Fenerbahçe kondigt Kahveci aan


'Radonjic naar Duitsland'

Nemanja Radonjic is onderweg naar Duitsland. Hij zou er volgens Franse bronnen verhuurd worden aan Hertha Berlijn.


Wilrijk haalt twee neven in huis

KVC Wilrijk heeft zich versterkt met Nick én Andy Van Der Westerlaken, die beiden overkomen van Hoboken voor het nieuwe seizoen.


OFFICIEEL: Antwerp heeft zijn nieuwe doelman beet

Ortwin De Wolf is aangekomen op de Bosuil. Hij zal er verder onderhandelen over zijn overstap naar The Great Old. De doelman verlaat Eupen en zal tot het einde van het seizoen verhuurd worden aan Antwerp. (Lees meer)


'Liverpool wil shoppen in Duitsland'

Liverpool zou wel wat zien in Ozan Kabak. De centrale verdediger van Schalke 04 mag wel enkel weg als zijn team een vervanger kan vinden.


De Wolf nu ook officieel van Antwerp

Het hing al even in de lucht, maar Antwerp heeft nu ook officieel de aankondiging van Ortwin De Wolf gemaakt.


Eupen heeft zijn nieuwe doelman te strikken

KAS Eupen heeft zijn nieuwe doelman te strikken. Robin Himmelmann wordt de opvolger van Ortwin De Wolf bij de Oostkantonners.


AZ neemt afscheid van T2

Marino Pusic is niet langer de T2 van AZ Alkmaar. Dat heeft de club op maandagvoormiddag bekendgemaakt in een persbericht.


OFFICIEEL: Malinwa rondt deal van aanvaller af: "Kan zich in de kijker spelen bij competitieleider"
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Malinwa rondt deal van aanvaller af: "Kan zich in de kijker spelen bij competitieleider"

Op transfer deadline day kunnen we ons aan nog heel wat deals in binnen- en buitenland verwachten. Eentje is alvast (Lees meer)


'Sami Khedira trekt vandaag nog naar ... Duitsland'

Sami Khedira zou op weg zijn naar Hertha Berlijn. Dat weet Kicker alvast te melden. Hij zou voor zes maanden worden gestald bij de Duitsers op huurbasis van Juventus.


'Yunus Badahir van Genk naar Charleroi'

Het Genkse talentje Yunus Badahir zou Genk wel eens kunnen inruilen voor Charleroi. Dat weet alvast La Dernière Heure te melden. 


Kenny Lala heeft zijn nieuwe club te strikken

Kenny Lala trekt naar Olympiakos. Dat wordt door alle grote media en de Grieken zelf ook ondertussen bevestigd.


Officieel: Waasland-Beveren laat Belgisch jeugdinternational naar Scandinavië vertrekken

Bij Waasland-Beveren mag er op Transfer Deadline Day nog wel wat verwacht worden. Ondertussen is er alvast wel een uitgaande deal gemaakt van een jonge international. (Lees meer)


Midtjylland doet zaakje bij Everton

FC Midtjylland heeft Jonas Lossl binnengehaald. Ze pikten hem gratis op bij Everton en gaven de keeper prompt een contract tot 2025.


Norwich heeft zijn keeper beet

Norwich City heeft Orjan Nyland nu ook officieel voorgesteld. De 30-jarge doelman was al een tijdje clubloos en heeft nu dus een nieuwe uitdaging beet.


'Liverpool aast op bizarre speler'

Liverpool zou volgens BBC wat zien in Ben Davies van Preston North End. Rest de vraag of hij wel een versterking zou kunnen worden voor The Reds.


Bayern blijft mikken op versterking

Bayern München blijft mikken op versterking en komt daarbij ook uit bij een concurrent. Het maakt zich volgens Duitse media sterk dat het Dayot Upamecano kan losweken bij Leipzig.


Glenn Murray heeft nieuwe club

Het is nu ook officieel: Glenn Murray verlaat Brighton en tekent een contract bij Nottingham Forest. Dat hebben beide teams laten weten.


Patrick van Aanholt genoemd bij topclub

Patrick van Aanholt zou volgens diverse Nederlandse en Engelse media Crystal Palace nog kunnen inruilen voor Arsenal op Transfer Deadline Day.


Officieel: Pol Garcia verlaat STVV en trekt naar het Mexicaanse FC Juarez

Het vertrek van Pol Garcia hing al een tijdje in de lucht, maar nu kondigt STVV ook via de officiële kanalen het vertrek van hun Spaanse verdediger aan. Hij gaat nu aan de slag bij het Mexicaanse FC Juarez. (Lees meer)


Emmen pikt Gladon op bij Willem II

Paul Gladon heeft zijn keuze gemaakt en trekt naar het Nederlandse Emmen. Hij komt over van Willem II, weten Nederlandse media. 


Simon Deli keert tijdelijk terug naar ex-club Slavia Praag

Club Brugge neemt afscheid van Simon Deli. Vorig jaar was hij nog één van de absolute sterkhouders in de kern, maar dit seizoen belandde hij bij blauw-zwart op de bank. De centrale verdediger keert tot het einde van het seizoen terug naar zijn ex-club. (Lees meer)


Postolachi verlaat Moeskroen voor avontuur in Scandinavië

Vendsyssel FF heeft Virgiliu Postolachi beet. Dat heeft de club ook officieel bekendgemaakt op zondagavond al. Hij verlaat dus Moeskroen.


Landry Dimata wil paars-wit verlaten

Landry Dimata heeft geen zin zich neer te leggen bij een rol als invaller. Daarom dringt de aanvaller bij het bestuur aan op een vertrek. Enkele ploegen uit het buitenland lijken alsnog een inspanning voor hem te doen. (Lees meer)


Michel Vlap trekt tot het einde van het seizoen naar Arminia Bielefeld

Michel Vlap lijkt niet meer in de plannen van Vincent Kompany voor te komen, dus moet hij elders op jacht naar speelminuten. De Fries lijkt op weg naar de Bundesliga, Arminia Bielefeld staat op het punt om hem tot het einde van het seizoen te huren. (Lees meer)


Beitar Jeruzalem wil Lior Refaelov losweken bij Antwerp

Paniek op de Bosuil? Het contract van Lior Refaelov loopt deze zomer ten einde. Het Israëlische Beitar Jeruzalem toonde meteen interesse en heeft alvast een contract voor 2,5 seizoenen klaarliggen. Antwerp moet dus in actie schieten of het dreigt de Gouden Schoen-winnaar te verliezen. (Lees meer)


Twee jongeren van Fluminense op de radar van Manchester City

Manchester City wil twee beloftevolle spelers van Fluminense oppikken met het oog op de toekomst. (Lees meer)


Vanhaezebrouck blij met komst Tissoudali: "Dit mochten we niet laten liggen"

Hein Vanhaezebrouck hoopt dat zijn scorend vermogen opgekrikt wordt met de komst van Tarik Tissoudali

Officieel was het zondagavond niet, maar de overgang van Tarik Tissoudali van Beerschot naar AA Gent was enkel nog een kwestie van formaliteiten. Hein Vanhaezebrouck wou zelfs al spreken over zijn nieuwste aanwinst. En hij was er blij mee. (Lees meer)


Facundo Pellistri gaat dan toch niet van Manchester United naar Club Brugge

Facundo Pellistri verhuist van Manchester United naar Alaves (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 31/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/02

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties