PSV blijft maar gaan en wil shoppen bij PSG

Redactie
PSV blijft maar gaan en wil shoppen bij PSG
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ronaldo - Lewandowski - De Laet - Hanni - Haroun - Wijnaldum - de Jong - de Jong

PSV blijft maar gaan en wil shoppen bij PSG

PSV blijft maar gaan. Na onder meer Guus Til en Xavi Simons willen ze nu opnieuw een toptransfer doen, want ze zouden dromen van een terugkeer van Georginio Wijnaldum.

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/07

Morgen officiële berichten? Esposito stapt het vliegtuig op

De transfersoap is ondertussen al twee weken aan de gang, maar er lijkt weldra een einde aan te komen. (Lees meer)


'Belgisch toptalent staat op het punt om bij Southampton te tekenen'
Foto: © photonews

'Romeo Lavia gaat weg bij Manchester City en gaat naar Southampton'

Het Belgische toptalent Romeo Lavia kan elk moment voor Southampton tekenen. Dat zegt Fabrizio Romano. (Lees meer)


'Bernardo Silva zegt "Ja" tegen Barcelona en zal vertrekken bij Manchester City'

Bernardo Silva heeft de deur van Manchester City achter zich dichtgetrokken. Dat schrijft het Spaanse Sport. Silva zou zijn besluit al laten weten hebben aan Pep Guardiola. (Lees meer)


Ritchie De Laet en Faris Haroun verlengen bij Antwerp

Ritchie De Laet en Faris Haroun hebben verlengd bij Antwerp. De Laet speelt nog 2 seizoenen. Haroun nog een seizoen. (Lees meer)


Oussama El Azzouzi staat op de verlanglijst van Union SG

Union is niet van plan om het geld door deuren en ramen naar buiten te smijten en zoekt versterkingen waarop een meerwaarde gecreëerd kan worden. Daarbij komen ze dus uit bij een aantal namen die niet zo bekend zijn. Oussama El Azzouzi bijvoorbeeld. (Lees meer)


Laporta geeft update over situatie De Jong: "We willen hem houden" - Maar hij moet wel loon inleveren

Joan Laporta heeft wat meer duiding gegeven over een aantal in- en uitgaande transfers. Daarbij is de belangrijkste die van Frenkie de Jong. Manchester United heeft van hem hun hoofdtarget gemaakt, maar Barça werkt niet echt mee. (Lees meer)


Daan Heymans blijft bij Charleroi en wordt definitief aangekocht

Het avontuur van Daan Heymans bij het Italiaanse Venezia heeft slechts een half jaar geduurd. Charleroi haalde hem in de wintermercato via een huur terug naar België. En daar zal hij ook blijven. (Lees meer)


Esteban Casagolda is de nieuwe spits van Lokeren-Temse

KSC Lokeren-Temse heeft zich dit weekend verzekerd van de diensten van Esteban Casagolda (35 jaar) de topscorer van FC Dender van het afgelopen seizoen waarmee hij de promotie naar 1B verzekerde. (Lees meer)


'Spaanse club wil onder duiven schieten van Fiorentina, Atalanta en Milan voor sterkhouder Genk'

Er klopten al heel wat teams bij hem aan, maar nu zijn de gesprekken ook effectief opgestart met een geïnteresseerde ploeg. (Lees meer)


'Done deal: Michel Vlap zijn toekomst ligt vast'
Foto: © photonews

'Done deal: Michel Vlap zijn toekomst ligt vast'

Michel Vlap speelde vorig seizoen op uitleenbasis voor Twente en die willen hem nu ook definitief overnemen. Ondertussen komt er steeds meer duidelijkheid. (Lees meer)


Ex-speelster Genk en Standard duikt op bij Belgenlegioen in Eredivisie

Bij Fortuna Sittard hebben ze opnieuw beet. En het is een nieuwe aanwinst met ervaring in België, zo blijkt. (Lees meer)


'Belgische ploegen komen uit bij verdediger Wolverhampton voor koopje'

Diverse Belgische ploegen willen zich deze zomer graag versterken. En daarbij komen ze uiteraard ook uit bij toppers overal ter wereld. (Lees meer)


'OH Leuven troeft Standard en KV Mechelen af voor international'

OH Leuven, Standard en KV Mechelen hadden allemaal interesse in de IJslandse international Jon Dagur Thorsteinsson. En het kan soms snel gaan. (Lees meer)


'Union én Anderlecht tonen interesse': Voormalig Profvoetballer van het Jaar terug naar België? "Ben er niet slechter op geworden"

Het is ondertussen juli en dus kunnen heel wat spelers officieel transfervrij van club veranderen. We kijken uit naar wat bepaalde spelers gaan doen. (Lees meer)


'Anderlecht wil talent uit Venezuela binnen lepelen, maar zal flink in de buidel moeten tasten'
Foto: © photonews

'Anderlecht wil talent uit Venezuela binnen lepelen, maar zal flink in de buidel moeten tasten'

In het Lotto Park mogen de komende weken en maanden nog heel wat deals verwacht worden aan inkomende en uitgaande zijde. (Lees meer)


'Liefst zes(!) teams uit Jupiler Pro League informeerden al naar zelfde verdediger'

Het is nu officieel juli en dus zijn een flink aantal spelers transfervrij op te pikken. Daarbij komen Belgische teams dan ook al eens in elkaars vaarwater terecht. (Lees meer)


Sterkhouder OH Leuven nu op weg naar Italië

OH Leuven huurde Cenk Ozkacar afgelopen seizoen van Olympique Lyon. Hem houden was onmogelijk, nu is hij op weg naar Cremonese of Lecce volgens de Italiaanse media.


'Deal van Touba levert ook Club nog wat op'

De deal van Ahmed Touba van RKC naar het Turkse Istanbul Basaksehir voor twee miljoen euro levert ook Club Brugge nog een deeltje van dat bedrag op, weet De Telegraaf.


Quid Lewandowski?

Wat met Robert Lewandowski? Joan Laporta van Barcelona geeft aan dat er interesse is in de speler van Bayern München, maar dat de deal nog niet rond is.


Beveren wil shoppen in MLS

SK Beveren zou volgens Amerikaanse bronnen wel wat zien in Tyler Wolff, een 19-jarige winger van Atlanta United.


Ethan Horvath heeft nieuwe job te strikken

Ethan Horvath speelt komend seizoen bij Luton Town. Nottingham Forest heeft aangegeven dat ze hem een jaartje gaan uitlenen.


Ronaldo wil weg, maar ...

Cristiano Ronaldo wil Champions League spelen en dus vertrekken bij Manchester United, maar The Mancunians willen hem volgens Engelse bronnen niet laten gaan. 


Joan Laporta is duidelijk over de Jong

De transfer van Frenkie de Jong? Als het van voorzitter Joan Laporta van Barcelona afhangt komt die er niet. Een en ander wordt alvast ontkend in de Spaanse media.



Transfernieuws en Transfergeruchten 02/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties