'Camavinga onderweg naar Real Madrid'

Redactie
'Camavinga onderweg naar Real Madrid'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Izquierdo Mena - Griezmann - Mboyo - Chevalier - Chevalier - Samatta - Samatta - Boateng

'Camavinga onderweg naar Real Madrid'

Eduardo Camavinga (18) staat op het punt om Stade Rennes in te ruilen voor Real Madrid, melden diverse media. De middenvelder, wiens contract afloopt na dit seizoen, zou voor zo'n 30 miljoen euro kunnen vertrekken uit Frankrijk.

Transfernieuws en Transfergeruchten 31/08

Takehiro Tomiyasu (ex-STVV) trekt naar Arsenal

Takehiro Tomiyasu, ex-verdediger van STVV, is op weg naar Arsenal. De deal is eigenlijk rond en The Gunners zullen hem vandaag nog voorstellen. Intussen is de transfer ook officieel. (Lees meer)


Ally Samatta komt Antwerp versterken op huurbasis

De kogel is door de kerk: Ally Samatta heeft zijn aangekondigde transfer naar Antwerp afgerond. De ex-Genk-spits wordt gehuurd met aankoopoptie. (Lees meer)


Antione Griezmann verlaat FC Barcelona en gaat opnieuw voor Atlético Madrid voetballen

De loonlijst van FC Barcelona is opnieuw enkele miljoenen lichter. Antoine Griezmann trekt de poort van Camp Nou achter zich dicht. (Lees meer)


Wachten op Samatta, maar handtekeningen zijn gezet
Foto: © photonews

Ally Samatta wordt de nieuwe spits van Antwerp

Is Ally Samatta op weg naar de Bosuil? Dat staat nu helemaal vast, het is enkel wachten op de officiële aankondiging. De voormalige spits van KRC Genk mag vertrekken bij het Turkse Fenerbahçe, dat hem verplicht moest aankopen. (Lees meer)


Charleroi stuurt aanvaller naar RWDM

Aboubakar Keita, afgelopen juni gearriveerd vanuit OH Leuven, wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan RWDM (D1B). "De staf, de directie en de hele zebrafamilie wensen dat Aboubakar de speeltijd pakt die hij nodig heeft, binnen de Brusselse ploeg."


Zulte Waregem huurt Idrissa Doumbia met aankoopoptie

Zulte Waregem heeft zopas de terugkeer van Idrissa Doumbia bekendgemaakt. De Ivoriaanse middenvelder komt over van het Portugese Sporting op huurbasis, wel met aankoopoptie. (Lees meer)


OH Leuven is in de markt voor Arsenal-doelman Rúnar Alex Rúnarsson

OH Leuven blijkt op zoek naar een doelman en die zouden ze gevonden hebben bij Arsenal. De IJslander Rúnar Alex Rúnarsson blijkt op weg naar Den Dreef. Intussen is er ook een akkoord gevonden. (Lees meer)


KV Oostende koopt Sieben Dewaele en leent hem meteen uit aan Nancy

Anderlecht heeft een definitieve oplossing gevonden voor Sieben Dewaele. De middenvelder trekt voor vier seizoenen naar KV Oostende, maar daar zal hij dit seizoen niet spelen. (Lees meer)


Officieel: KV Kortrijk roert zich na Torp en Alioui andermaal op transfermarkt

Een drukke transfer deadline day in Kortrijk. Na Alioui en Torp hebben de Kerels met Jonah Osabutey er nog een nieuwkomer bij. (Lees meer)


Luka Adzic wordt overgenomen door PEC Zwolle

Eén speler waar Anderlecht straks van verlost is: Luka Adzic. De Servische aanvaller trekt de deur van het Lotto Park deze keer definitief achter zich dicht. (Lees meer)


OFFICIEEL: Kaba moet Henry doen vergeten bij OHL

OFFICIEEL: Kaba moet Henry doen vergeten bij OHL

Bij OHL is men volop op zoek naar een vervanger voor de naar Venezia vertrokken Thomas Henry. In die zoektocht kwam de fusieploeg uit bij Sory Kaba. (Lees meer)


Mustapha Bundu wordt verhuurd aan AGF Aarhus

Anderlecht heeft op een uurtje tijd wel heel wat balast overboord gegooid voor de rest van het seizoen. Na Dauda, Nkaka, Sanneh en Adzic is nu ook Mustapha Bundu weg. Hij wordt verhuurd aan zijn ex-club. (Lees meer)


Genk laat aanvaller Odey naar Denemarken vertrekken

KRC Genk verhuurt Stephen Odey aan de Deense eersteklasser Randers. Afgelopen seizoen speelde de Nigeriaanse aanvaller al op huurbasis voor de Franse tweedeklasser Amiens. Zijn contract in Genk loopt nog tot midden 2024. Randers heeft ook een aankoopoptie.


Club Brugge haalt José Izquierdo terug naar Jan Breydel

Club Brugge laat zich op de laatste dag van deze mercato nog even gaan. Na het terughalen van Wesley is nu José Izquierdo aan de beurt. (Lees meer)


Anderlecht verhuurt Aristote Nkaka aan Waasland-Beveren

Bij RSC Anderlecht is Peter Verbeke nog druk bezig op de laatste dag van deze mercato. Van Aristote Nkaka is hij alvast verlost voor de rest van het seizoen. De middenvelder, die twee jaar geleden bij Oostende gehaald werd, trekt op uitleenbasis naar Waasland-Beveren. (Lees meer)


Mohammed Dauda wordt voor een jaar verhuurd aan Cartagena

Anderlecht is nog een overbodige pion kwijt: Mohammed Dauda vertrekt naar Cartagena. (Lees meer)


Genk verhuurt Eboué Kouassi aan FC Arouca

KRC Genk heeft ervoor gekozen om de 23-jarige Kouassi dit seizoen uit te lenen aan FC Arouca. (Lees meer)


Saïdo Berahino (Zulte Waregem) verhuist naar Sheffield Wednesday

Zulte Waregem gaat alweer afscheid nemen van Saïdo Berahino. De aanvaller trekt naar League One-club Sheffield Wednesday. (Lees meer)


Jérôme Boateng tekent een contract bij Lyon

Jérôme Boateng was al sinds juni een vrije speler, maar nu heeft hij een nieuwe club gevonden. De verdediger tekende zonet een contract bij Olympique Lyon. (Lees meer)


OFFICIEEL: Club Brugge heeft toptarget beet!
Foto: Photonews

Club Brugge haalt Faitout Maouassa weg bij Stade Rennes

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel: Faitout Maouassa komt naar Club Brugge. (Lees meer)


Westerlo verhuurt Kader Keita aan FC Sion

KVC Westerlo verhuurt zijn goudhaantje, Kader Keita, aan FC Sion met een optie tot aankoop. (Lees meer)


Charleroi plukt Loïc Bessilé weg bij Bordeaux

Vorige week verloor Charleroi Dorian Dessoleil, vandaag stellen ze zijn vervanger voor. (Lees meer)


KV Mechelen leent Dolet & Ceulemans uit

KV Mechelen heeft ervoor gekozen om twee jongeren, Jossue Dolet en Senne Ceulemans, een jaartje uit te lenen. (Lees meer)


Tiemoué Bakayoko gaat voor een seizoen naar AC Milan

AC Milan huurt Bakayoko voor de tweede keer van Chelsea. (Lees meer)


Steven Fortes moet de vervanger van Jack Hendry worden bij KV Oostende

KV Oostende ziet vandaag hoogstwaarschijnlijk kapitein en sterkhouder Jack Hendry naar Club Brugge vertrekken. Een serieuze aderlating, maar die willen ze meteen opvangen door de komst van een Kaapverdische international. (Lees meer)


OFFICIEEL: Anderlecht haalt Ajax-verdediger Magallan (met aankoopoptie)
Foto: © photonews

Anderlecht huur Lisandro Magallan van Ajax

Anderlecht heeft de aangekondigde transfer van Lisandro Magallan afgerond. De Argentijnse verdediger komt over van Ajax op uitleenbasis met aankoopoptie. (Lees meer)


Rachid Alioui is de nieuwe spits van KV Kortrijk

KV Kortrijk haalt met Rachid Alioui een spits die zijn sporen in het Franse voetbal al heeft verdiend en door de kenners van de Ligues 1 en 2 wordt omschreven als een technisch sterke, vaardige spits. (Lees meer)


Stade Reims verhuurt Kaj Sierhuis aan Heracles

Het is officieel: Kaj Sierhuis keert terug naar de Eredivisie. Stade Reims verhuurt hem voor een jaartje aan Heracles. (Lees meer)


Chris Kalulika werd bij Anderlecht weggehaald door KV Mechelen

KV Mechelen heeft er nog een aanvaller bij. De 19-jarige aanvaller Chris Kalulika wordt transfervrij overgenomen van de beloften van Anderlecht. Ook bij Malinwa zal hij eerst voor de beloften uitkomen. (Lees meer)


Hugo Siquet staat in de belangstelling van Brentford

De kans bestaat dat Standard op de laatste dag van deze transfermercato nog een vaste basispion verliest. Premier League-club Brentford wil Hugo Siquet namelijk graag naar Engeland halen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Ilombe Mboyo realiseert op zijn 34ste toptransfer
Foto: © Voetbalkrant.com

OFFICIEEL: Ilombe Mboyo realiseert op zijn 34ste toptransfer

Ilombe Mboyo trekt de deur op Stayen na een half jaar alweer achter zich dicht. De 34-jarige spits ondertekende een contract bij AA Gent, één van zijn vele ex-clubs. (Lees meer)


Teddy Chevalier verlaat Kortrijk en trekt naar Moeskroen

Opvallend: KV Kortrijk speelt basispion kwijt aan andere Belgische club. Hij kiest voor een avontuur bij Moeskroen. (Lees meer)


Jack Hendry verlaat KV Oostende voor Club Brugge

Verrassing van formaat: Club Brugge is zo goed als rond met Jack Hendry van KV Oostende. De verdediger tekent vandaag een meerjarig contract bij blauw-zwart en betaalt de kustploeg een recordbedrag. (Lees meer)


Ex-speelster Zulte Waregem en Anderlecht trekt van Italië naar Frankrijk

Begin dit jaar speelde ze nog bij Zulte Waregem, daarna koos ze voor een Italiaans avontuur en werd ze kampioen in de Serie B. Naar de Serie A trekt ze uiteindelijk echter niet. (Lees meer)


OFFICIEEL: Zulte Waregem huurt Frank Boya van Antwerp

Zoals verwacht heeft Zulte Waregem Frank Boya bij Antwerp weggehaald. Hij wordt tot het einde van het seizoen gehuurd met aankoopoptie. Het is al de negende transfer voor Essevee. (Lees meer)


Omar Govea kan Zulte Waregem nog verlaten

Zulte Waregem laat mogelijk nog een speler vertrekken op de laatste transferdag. Omar Govea wil meer speeltijd en zijn entourage onderhandelt met verschillende clubs. (Lees meer)


Gaat Standard met Eupen-middenvelder aan de haal? Eerste bod van tafel geveegd, Anderlecht volgt situatie

Stef Peeters is een van de exponenten van het uitstekende seizoensbegin van Eupen. De Limburger maakt op transfer deadline day mogelijk nog een mooie overgang. (Lees meer)


Officieel: Moise Kean moet Cristiano Ronaldo doen vergeten bij Juve

Moiser Kean (21) keert terug naar Juventus. Juve betaalt zeven miljoen euro om de aanvaller voor twee seizoenen te huren van Everton. De Oude Dame bedong eveneens een aankoopoptie van 28 miljoen euro.


OFFICIEEL: Transferdoelwit Anderlecht kiest voor Serie A

De voorbije weken werd Brandon Soppy verschillende keren genoemd bij Anderlecht. De jonge rechtsachter heeft de knoop doorgehakt en koos voor Udinese. (Lees meer)


Kortrijk ziet in extremis basisspeler vertrekken, maar heeft opvolger al klaarstaan

Teddy Chevalier kende een goed seizoensbegin bij KV Kortrijk. Hij begon telkens aan de aftrap en scoorde twee keer in zes wedstrijden. Toch verlaat de ervaren spits de Kerels. (Lees meer)


OFFICIEEL: Seraing haalt goalgetter tijdelijk terug

Na een schitterend seizoen in 1B ging Georges Mikautadze dit seizoen voor de doorbraak bij FC Metz in de Ligue 1. Zover kwam het niet, waardoor de Georgische spits ook dit seizoen op uitleenbasis zal spelen voor Seraing. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties